Over mij

Beauty is booming. Op social media, in televisie programma’s en zelfs in het nieuws worden vele fabels & feiten uitgelicht. Er zijn duizenden websites, sommige met sponsor, sommige niet, die een beeld schetsen van de hedendaagse schoonheidsrituelen. Het is zoveel informatie, dat je er spontaan moe van wordt. De beschikbare informatiebronnen spreken elkaar vaak tegen, wat dit hele proces nog vermoeiender maakt. Wie of wat moeten we nu nog geloven?

In mijn ogen is het antwoord simpel. Ik geloof in de kracht van het lichaam, de geneeskunde en de wetenschap. Ik geloof dat de juiste verzorging van het lichaam, fysiek en geestelijk, beloont in de vorm van natuurlijke schoonheid. De juiste verzorging is per persoon verschillend, maar gezonde voeding, beweging en natuurlijke beauty producten zijn de basis voor een stralend uiterlijk.

Op mijn blog vind je een verzameling aan beauty do’s en dont’s, gebaseerd op een combinatie van mijn medische kennis (als toekomstige dokter), mijn persoonlijke ervaringen en de informatiemassa van het grote web. Naast beauty rituelen zal je af en toe ook artikelen voorbij zien komen over lichamelijke klachten, de oorzaken én oplossingen. Gezondheid is stap 1 en schoonheid is stap 2.

Schoonheid is in mijn ogen niet gebaseerd op een kledingmaat, huidskleur, haarlengte of aanwezigheid van een thigh-gap. Schoonheid is accepteren wie jij bent en hoe jij eruit ziet en vervolgens de beste versie van jezelf creëren. Jullie zijn allemaal prachtig en (hopelijk) met mijn do’s en dont’s, gezond & stralend.

X – Dani

P.s. Volg mij ook op Facebook om op de hoogte te zijn van nieuwe artikelen. Facebook.com/112beauty

healthquote1

 

REMINDER: Ik ben (nog) niet afgestudeerd als arts. Persoonlijke vragen zijn altijd welkom, maar ik ga geen medische adviezen geven. Bij langdurige, lichamelijke klachten raad ik aan om contact op te nemen met uw huisarts.